4 Kasım 2010 Perşembe

İzmir Fuarı

İzmir Fuarı

İzmir Fuarı:
Türkiyenin ilk ve en büyük Fuarı, Kültür park,İzmir Enternasyonal Fuarı Bilgilerini Bulabilirsiniz


İzmir Fuarı - İzmir Enternasyonal Fuarı
Türkiyenin ilk ve en büyük Fuarı, Kültür park
İzmir Enternasyonal Fuarı ve çeşitli ihtisas fuarlarını gerçekleştiren İZFAŞ, fuarcılığın yanı sıra, kültürel ve sosyal amaçlı etkinlikleri ile Türkiye’de bu alanda hizmet veren en büyük kuruluştur.
Türkiye’nin Uluslararası Fuarcılık Endüstrisi Derneği UFI’ ye üye ilk fuar organizatörü olan İZFAŞ; İzmir Enternasyonal Fuarı’nı 1936 yılından beri bugünkü mevcut 421 bin metrekarelik alanda kurulmuş olan ve Kültürpark içinde yer alan ve 55.000 metrekarelik alanda kurularak 2004 yılında hizmete girmiş olan Uluslararası İzmir Fuar Alanı’nda düzenlemektedir.
Dünyada hızla gelişmekte olan fuarcılık endüstrisinden gerek ülkenin, gerekse kentin hak ettiği payı almasını sağlamak amacıyla 7 Şubat 1990 tarihinde kurulan İZFAŞ (İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri) sadece ekonomik gelişmeyi topluma mal etmekle kalmayıp; her türlü kültürel, eğitsel etkinliklere de ev sahipliği yapmaktadır.
İZFAŞ, her yıl düzenlediği 35’in üzerinde ihtisas fuarıyla; İzmir, Ege Bölgesi ve genelde Türkiye ekonomisini canlandırdığı gibi ülke tanıtımı ve kültürlerarası iletişim için de çok önemli bir platform yaratma özelliğini sürdürmektedir.
Aynı zamanda, pek çok fuar organizatörünün Kültürpark içinde ihtisas fuarları düzenlemesine olanak sağlayan İZFAŞ’ın ağırlıklı hissesi İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin olmakla beraber, ortakları arasında bölge ve ülke ekonomisine yön veren Ege Bölgesi Sanayi Odası, İzmir Ticaret Borsası ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği de bulunmaktadır.


Fuar - Doğaltaş Müzesi

Basmane 9 Eylül kapısı

Fuar - Atatürk Heykeli

Fuar - Paraşut Kulesi

Fuar - Kaskatlı Havuzu

Fuar - Luna Park

Tam35 Grafikeri ve Müzikliste Yazarı

Perşembe, Kasım 04, 2010

Bakış:
Merhaba! Bloguma Hoş Geldiniz:
Hobi Amaçlı Kişisel Bir Paylaşım Blog Sitesidir
Sitemiz Kâr Amacı Gütmeyen, Reklamsız Paylaşım Mekanı'dır.

Hiç yorum yok

Google Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

Hobi Amaçlı Kişisel Bir Paylaşım Blog Sitesidir | Reklamsız Tek İzmir Sitesi
Tam35 © 2009 - 2024